Helsingin kaupunginteatteri osoite. Suomen Kansallisteatteri Helsinki 2019-02-25

Helsingin kaupunginteatteri osoite Rating: 4,4/10 172 reviews

Helsingin Kaupunginteatteri Helsinki

helsingin kaupunginteatteri osoite

Tarjoamme lähes jokaiseen esitykseen tekstityksen suomeksi, ja usein myös englanniksi. Kirjoittaja on perehtynyt aiheeseen huolella. Kolmella näyttämöllä esitetään erilaisia näytelmiä, joista jokainen löytää suosikkinsa. Esityksistämme voi nauttia suurella ja pienellä näyttämöllä sekä perheen pienimpien omalla näyttämöllä pienen näyttämön lämpiössä, Hakaniemen torin kupeessa Arena-näyttämöllä ja Itä-Pasilassa studio Pasilassa sekä ruotsinkielisen teatterin kotinäyttämöllä Lilla Teaternissa. Svenska Teatern tuottaa vuosittain keskimäärin 8-10 näytelmää.

Next

Helsingin Kaupunginteatteri

helsingin kaupunginteatteri osoite

Mikäli etsit vahvaa kumppanuutta, yhteistyössä kanssamme tavoitat vuosittain noin 300 000 vastaanottavaista asiakasta. Lippumyymälä -Parkkipaikalla esteetön autopaikka -Automaattiovet ulko-oven leveys 870 mm, välioven leveys 890 mm -Esteetön palvelutiski Väliaikatarjoilut Suuren näyttämön, Pienen näyttämön, Studio Pasilan ja Lilla Teaternin tarjoiluista huolehtii Sodexo. Tervetuloa tutustumaan peruskorjattuun 50-vuotiaaseen teatteritaloon sekä kurkistamaan kulissien taakse. Myös ulkojäsen Heidi piti näkemästään: Teksti on raikasta ja ajassa kiinni ja samalla meissä ihmisissä ja meidän iloissa ja suruissa. Käytetyt brändinimet, logot, kuvat ja tekstit ovat kunkin oikeudenhaltijoitten omaisuutta.

Next

Teatteri

helsingin kaupunginteatteri osoite

Lippupisteen myyntipalvelu avoinna joka päivä 07. Farssia, draamaa, komediaa, musikaalia, perheteatteria, tanssia, ruotsinkielistä teatteria, klassikoita ja vieläkin enemmän. Katujen varsilta löytyy niin ikään maksullisia paikkoja ja nämä ovat 2. Yritysmyynti ja tilavuokraus Teatterissa on tunnetusti taikaa. Induktiosilmukka Induktiosilmukkapaikkoja on sekä Suurella että Pienellä näyttämöllä. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan unohtumattomista teatteriesityksistä. Kun mietin miksi, niin varmaan napakka käsis on se, jonka perustalle onnistuminen on rakennettu.

Next

Vakavuusongelma Helsingin Kaupunginteatterissa

helsingin kaupunginteatteri osoite

Eläintarhantien puolelta löytyy myös kaksi latauspaikkaa sähköautoille sekä invapaikat. Pieni näyttämö -Sisääntulossa automaattiovi oven leveys 895 mm, kynnysluiskan korkeus 40 mm -Esteetön wc sisääntuloaulassa -Esteettömät palvelutiskit -Esteetön hissi hissin oven leveys 870 mm, hissin kori 1480 x 1060 mm. Näin saat parhaan mahdollisen palvelun. Studio Pasila Pysäköidä voi katujen varsilla sekä esim. Raila: Pertti Koivulan yltiöpuhelias, asioita monelta kantilta arvioiva arjen filosofi, vastaava mestari Esko Eerola jäi hahmona erityisen hykerryttävänä mieleen.

Next

Kinky Boots

helsingin kaupunginteatteri osoite

Kinky Boots on Kaupunginteatterin uusi musikaali, jossa on potkua suurella sydämellä! Rosoinen Studio Pasila, jo valmiiksi työmaalta tuntuva, sopii näytelmän esityspaikaksi hyvin. Kulissikierroksella pääsee tutustumaan teatterin kulissien taakse, näyttämölle, työpajoihin ja kaikkeen siihen, mitä katsomosta ei näe. Saat monipuolista tietoa esityksistä sekä etuosto-oikeuden uuden kauden lippujen tullessa myyntiin sekä mahtavia lipputarjouksia. Tilaukset puhelimitse: 040 163 9923, ma-pe klo 10—13 Tilaukset sivuilta. Tilaukset puhelimitse: 09 394 0334, ma-pe klo 11—15 Tilaukset nettikaupasta.


Next

Teatteri

helsingin kaupunginteatteri osoite

Ripatti selvästi tuntee aiheensa ja henkilönsä, eikä ihme, sillä lehdistötiedotteessa hänen kerrotaan olevan paitsi kokenut käsikirjoittaja mm. Ryhmämyynti Palvelemme isoja ja pieniä ryhmiä, luokkaretkeläisistä suuryrityksiin, yksilöllisesti ja nopeasti. Heidi Herala, Pertti Koivula, takana Eppu Pastinen, Emilia Sinisalo. Koko seurueella peukut ylhäällä Vakavuusongelmalle. Suuri näyttämö -Parkkipaikalla esteetön autopaikka 2 kpl sähköauton latauspisteen vieressä -Sisääntulossa automaattiovi oven leveys 895 mm, kynnysluiskan korkeus 40 mm -Esteettömät palvelutiskit -Valaistut rivinumerot ja porrasaskelmat -Käsijohteet katsomon portaikossa -Esteetön hissi hissin oven leveys 890 mm, hissin kori 1410 x 1000 mm. Hyvä teatteritaide on ajatuksia, tunteita ja keskustelua herättävää — ja hauskaa.

Next

Helsingin Kaupunginteatteri, Helsinki, Ensi linja 2

helsingin kaupunginteatteri osoite

Järjestämme työpajoja, teatterivierailuja, kulissikierroksia sekä tapahtumia, joihin kuka tahansa on tervetullut osallistumaan. Lippupisteen myyntipalvelusta voi lippuja varata joka päivä klo 7 -22. Kirsin Book Clubin teatteriretken kokoonpano oli tällä kertaa viisikko vahvistettuna yhdellä avecilla ja yhdellä ulkojäsenellä. Lippupisteen myyntipalvelusta voi lippuja varata joka päivä klo 7 -22Sivuiltamme löydät ohjelmistossa tällä hetkellä pyörivät esitykset. Koska pyörätuolipaikkoja on rajallisesti, liput tulee varata suoraan puhelimitse Kansallisteatterin lippumyymälästä p.


Next

Kinky Boots

helsingin kaupunginteatteri osoite

Arena-näyttämö Pysäköidä voi katujen varsilla sekä esim. Naamiointi ja kampaukset Aino Hyttinen. Nautin myös valon, verhon, kuvan ja äänen hienosta toteutuksesta. Tervetuloa osallistumaan yleisötyöhön ja kokemaan teatterin taika! Tämän lisäksi teatterissa nähdään vierailevia esityksiä ja näytelmiä, jotka tuotetaan yhteistyössä toisten teattereiden tai vapaiden teatteriryhmien kanssa. Uutiskirje Tilaa Kansallisteatterin uutiskirje ja varaa parhaat paikat. Kansallisteatteri on, paitsi upea graniittilinna ja nähtävyys jo sinänsä, ennen kaikkea taiteellinen teatteri.

Next

Vakavuusongelma Helsingin Kaupunginteatterissa

helsingin kaupunginteatteri osoite

Arena-näyttämö on kaupunginteatterin kuudes näyttämö ja se on tarjonnut vauhdikkaita viihde-esityksiä vuodesta 2010 asti osoitteessa Hämeentie 2. Onnistuvatko valinnoissaan kuntalaisten puolesta päätöksiä tekevät arjesta vieraantuneet kunnalliset päättäjät, ja mihin johtavat valinnat, joita teemme päättäessämme lähteä kuten nuori Anja, tai jäädä kuten Pete. Sortuuko pohja rakennustyömaalta ja elämältä? Avaa sydämesi, laita korkokengät jalkaan ja tule kokemaan fantastinen show joka on rakkauden asialla! Kaupungin rakentamispalvelut on päätetty yhtiöittää, ja se merkitsee toimintojen virtaviivaistamista, toimintamallin muutosta, tehostamista, kaikki kiertoilmauksia sille, että osa työntekijöistä tullaan irtisanomaan. Palaute Mielipiteesi ja kokemuksesi on meille tärkeä. Isänsä konkurssin partaalla olevan kenkätehtaan perinyt Charlie on epätoivoinen kaatuvan yrityksensä kanssa. Vakavuusongelma vie meidät monttuun ja pitää meidät Lintupuiston uuden uljaan tulevaisuuden puutaloalueen rakennusmaan montussa koko esityksen ajan. Portaissa myös askelman reunassa kontrastiraita kertomassa askelmien paikat.

Next