Lekker eten leeuwarden. Eetcafé Spinoza Leeuwarden 2019-02-17

Lekker eten leeuwarden Rating: 5,1/10 1024 reviews

De 10 beste restaurants in Leeuwarden

lekker eten leeuwarden

Net als Willem verantwoordelijk voor een heerlijke avond uit. Daarnaast stelt onze chef elke week een heerlijke weekhap samen en hebben we elke maand een aantrekkelijk geprijsd 3-gangen diner. Huize Kwast Toen we net in Leeuwarden waren aangekomen, hadden we zin in lunch. Het schip ligt aan de Willemskade in een van de grachten van Leeuwarden. Mocht u nu ook ontzettend zin krijgen in warme chocomel met slagroom? Het restaurant zag er goed en netjes uit en nog voordat we zaten kregen we een drankje van het huis aangeboden. Je komt terecht in een van de grootste klippers die ooit in Nederland gebouwd is. Voor de lunch kun je kiezen uit heel veel verschillende broodjes, en voor het diner is het maar net wat de pot schaft! Ten eerste vanwege de fijne wandeling van ongeveer een kwartier.

Next

10 x Lekkere restaurants in Leeuwarden

lekker eten leeuwarden

Naast burgers heb je ook keuze uit verschillende spannende biertjes en het is zelfs mogelijk om je eigen biertjes te tappen uit de zogeheten Beer-Tower. Dit jaar hebben wij als doel elke Nederlandse hoofdstad te bezoeken in Project Nederland. De wijnen netjes geprijsd en het goed gekoelde leiding water gratis zoals het hoort. Het restaurant bevindt zich namelijk in het prachtige park van Leeuwarden aan de Prinsengracht. Wat wil je nog meer? Naast goed eten is een bezoek aan Proefverlof een heus uitje. Fijne bediening en lekkere wijntjes.

Next

Uit eten in Leeuwarden

lekker eten leeuwarden

Allemaal een reden om een avondje heerlijk te tafelen in Leeuwarden. We kozen in eerste instantie een restaurant uit, maar daar was geen plek. Ik ben Manouk, eind twintig en gek op roadtrips, backpacken en Spanje. Proefverlof Blokhuisplein 40 — Leeuwarden Heb jij al eens in een gevangenis gegeten of gedronken? Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn bij ons voor het vieren van een feestje? Midden in het centrum om precies te zijn. Je vindt er allerhande adresjes, van hippe hotspots tot gouwe ouwe, van Vlissingen tot Kaapstad. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch, diner, een borrel of een high tea of high wine. Hier dus enkele tips voor waar je lekker kunt eten in Leeuwarden! Er hangt altijd een gezellig sfeer.

Next

Reserveer voor ons ALL INCLUSIVE menu bij Spiezz

lekker eten leeuwarden

Alle andere dagen zijn ze wel gewoon geopend, dus ga zeker langs voor een koffie of lunch. Alleen tapbier, fris en huiswijn. Heerlijk voor een hapje en een drankje in de zon. Maar Roast staat toch echt in Leeuwarden. Ze zijn tegenwoordig wél open op zondag! Zo is ook het menu: ouderwets maar wel met een knipoog naar nu. Ben je meer van het filmhuis? No children's menu, so our daughter had the smoked salmon starter for her meal and loved it.

Next

Uit eten in Leeuwarden

lekker eten leeuwarden

Ik had de flensjes besteld. Op mijn geboortedag hier wezen dineren met mijn zoon. Het restaurant is zeer stijlvol en ontzettend gezellig ingericht met voldoende zitplekken. Als nagerechtje een verdomd lekkere bavarois. Heerlijk gegeten in een prachtige ambiance.


Next

Uit eten in Leeuwarden

lekker eten leeuwarden

De molen heeft een historie als volmolen, pelmolen, oliemolen en tegenwoordig als restaurant. Hoofdgerecht: Mijn zoon had de kip curry, grote portie in het warm geserveerde bord. Begin met een ontbijt, neem een lunch en volg met een diner. Wat kun je ook verwachten voor 95 euro we waren met 4 personen en inclusief 2 flessen wijn à 11 euro. Zoals al zegt ben je in Leeuwarden aan het goede adres voor Indiaans, mexicaans en Italiaans maar natuurlijk ook de normale hollandse kost of de Franse keuken. Ik kom graag weer terug bij jullie! Maar het lijkt me wel heel leuk, dus ik raad het je van harte aan! Tip: neem er een wijnarrangement bij, want ook van wijnen hebben de jonge talenten verstand. Helaas bleek hij op zondag niet open te zijn.

Next

Lekker Uit Eten: De 10 Beste Restaurants Van Leeuwarden

lekker eten leeuwarden

De vorige keer konden we zelfs niet eten omdat ze vol zaten. Een hele bijzondere gastheer, steeds aanwezig als nodig! De chai latte heb ik even voor jullie goedgekeurd, waarna de keuze kwam voor een broodje. Goede kwaliteit eten, niet te veel. De Dikke van Dale Nieuwestad 69 — Leeuwarden Bij de Dikke van Dale kun je eten, drinken, lachen en genieten. Een goed glas wijn mag natuurlijk niet ontbreken, wij helpen je graag bij de keuze uit onze selectie heerlijke wijnen.

Next

De 10 beste restaurants in Leeuwarden

lekker eten leeuwarden

Op 24, 27, 28, 29 en 30 december zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar. Hier werden we heel vriendelijk geholpen. Grand Café De Walrus In het weekend komen Friezen in Leeuwarden samen in Grand Café de Walrus, dé plek voor een biertje en een goed gesprek. Het restaurant is old school, inclusief klassiek houten eetcafé tafels en stoelen, en vergeeld gebloemd behang. Dat klinkt hemels, of niet? Daarnaast regelt Proefverlof rondleidingen door de gevangenis met een ex-bewaarder.

Next

De 10 beste restaurants in Leeuwarden

lekker eten leeuwarden

Er werd niet verteld welke wijn je kreeg. Je krijgt ze op lekkere dikke bruine boterhammen. Kwalitatief nog steeds die uitstekende keuken. Gegarandeerd leuk en iedereen gaat met een glimlach de deur uit! We had the monthly changing 4 course meal. Daarna heb je wel een stevige maaltijd verdiend.

Next

Uit eten in Leeuwarden

lekker eten leeuwarden

We hebben van de kaart besteld. Wel was het wat gehorig, omdat er niet veel mensen waren konden wij als we stil waren letterlijk horen wat de andere gasten zeiden, beetje raar. En het mooie is: als niet-student kun je daar ook vaak gebruik van maken. Het fijne is ook dat je daardoor niet in de tocht van de deur zit, want ik soms in restaurants heb en altijd vervelend vind. Uiteindelijk ging ik voor het broodje geitenkaas met walnoten, honing en veldsla en Hugo nam het broodje gezond met oude kaas, serranoham, komkommer, tomaat en ei. Groupon biedt van alles wat: goedkoop en luxe.

Next