Ljubavne price za citanje. Bajke Za Laku Noc 2019-01-21

Ljubavne price za citanje Rating: 4,7/10 1194 reviews

Ljubavne priče

ljubavne price za citanje

Kad ti teta to bude dala, daj joj novac i čekaj da ti vrati ostatak. Uspiješ u sat i 40 minuta naći se s kolegom da mu predaš index, pospremit sebe, pospremit stan, otić na bankomat, kupit cigarete, kupit sendvič, otić na kolodvor, uhvatiti bus u 11, putuješ 6 sati. Ali devojka je rekla kako joj je brat drugacije ispricao. Njihova veza je pocela veoma burno. Gledala je tetu pekaricu nadajući se da joj je samo jučer bio loš dan, ali očito je bio i danas. Pogazili su sva očekivanja okoline i tabue svojih tradicija i kultura te nepovratno, svaki u svojoj sredini, narušili svoj ugled i status. Prvi moj klik: uopće nije moj tip! Što ako više nema polubijelog kruha, što će onda kupiti? I danas kada pada kiša sjetim se sa suzama u očima svog prvog poljupca i plavookog dečka koji je otišao u nepovrat s kišom granata koje su ga pogodile.

Next

Ljubavne priče: Nesudjeni

ljubavne price za citanje

I ova naša internet stranica teži da ostvari isti cilj: da deci, đacima i omladini predstavi najlepše bajke i priče i da im tako pomogne da postanu ne samo obrazovani i kulturni, već i plemeniti ljudi. On je bio ubedjen da moze svaku da smuva a drugovi su izabrali Nataliju smatrajuci da je ona tvrd orah i da ce mu odoleti. Mirian je svake godine a i dan danas organizirao novogodišnja putovanja za mlade koji pohađaju njegovu župu, a to je bio jedan od poznatih novogodišnjih susreta koje organiziraju braća iz Taizea. Pitam se postoji li tako nešto, a da nije fiktivno. Svaki dan smo u trgovini. Neke su vesele neke tužne, ali sve su lepe. Uz mene je čovjek koji me oborio svojom dobrotom, snagom, umom, humorom i naravno…lijepim torzom i lijepom guzom da, još uvijek je, nakon toliko godina, doista to jedno lijepo tijelo.

Next

Bajke Za Laku Noc

ljubavne price za citanje

Gledam u telefon, stigla sam na vreme… Podizem glavu i vidim ga, mase mi telefonom preko puta ulice. Ja sam naravno jedva docekala da me to pita i odmah sam odgovorila da hocu. Na ovoj stranici ćete pronaći mnoštvo ljubavnih romana koje možete čitati diretno bez ikakve registracije. Nije se bunio, naprotiv, bio je razuman i miran, rekla bih savrsen. Iako sam ja imala decka, a on curu mi smo si slali poruke i govorili jedno drugome sve svoje probleme i jedno drugom davali savjete, još uvijek smo se nalazili i odlazili na kave kada bi on došao… Ja sam se sve više i više zaljubljivala u njega i zavoljela ga beskrajno i smatrala ga najboljim i najludim deckom na svijetu jer se uvijek šalio samnom i stalno je izvodio neke gluposti, cak me budio ujutro kada bi se trebala ustati za školu. Ujutro, ranom zorom, krenula je sa svojim roditeljima na voz.

Next

Besplatno čitanje ljubavnih romana

ljubavne price za citanje

Ponavljam, zelela sam promenu, divlju strast! Ziveli su srecno u sume sve dok jednom nije dosao zli vuk. Oh, kako li me je iznenadio!!! Ali, možda će joj se uskoro u životu nešto promijeniti na bolje, pa će opet imati razloga za osmijeh. U jednom pismu je pisalo naša ljubav nešto je vječno, slovima istkana, poljupcima zapečaćena. Kako su svi muškarci iz našega društva naručivali pjesme za svoje dragane, tako je isto odlučio napraviti i Mladen, zanimljiv, novi dečko u društvu, koji je cijelu tu večer bio zalijepljen za mene!! Medjutim i provoda i svega bilo mu je dosta, samo je zeleo da se njegova voljena Natalija nadje u njegovom narucju. Bacila mu se u zagrljaj i otada ga nije napuštala. A onda sam morala da se vratim u realnost i shvatim da mi upravo nabraja razloge zasto ne zeli vezu, vec zezanje.

Next

Bajke Za Laku Noc

ljubavne price za citanje

Igrale su se neke drustvene igre i neko je predlozio da se igraju masne fote. Ali pazi da te ne vide njeni roditelji što ti automatski oduzima život. Ona je bila toliko dobra i mila da bi svako mogao da je zavoli. Voljela sam ga onako tiho i mnogo bez puno riječi. Bez obzira što smo bili udaljeni kojih 10-tak metara jedan od drugog, kad su nam se sreli pogledi, jednostavno smo znali — to je on — to je ona. Da, zelela sam neku promenu, nekoga ko ce me naterati da mi srce zebe, da gorim od ljubomore i zelje da bude tu… Vrtoglavom brzinom sam i dobila zeljeno, samo sto je on vec bio neciji. Od jednine da pravim množinu.

Next

Moja tajna

ljubavne price za citanje

Zbog straha, najvise… Plasila sam se da necu moci da mu odolim, da cu napraviti gresku koja ce me skupo kostati, da cu pogaziti sebe… Samo dva dana posle toga, nista od ovoga mi nije bilo vazno! Iako nisam zelela obelezio si me, promenio, naterao da odrastem. Jezero je bilo napola zaleđeno no ni strah od pucanja leda nije ga spriječio da dođe do sredine ogromnog dubokog jezera i baš tamo laticama ruža ispiše moje ime i veliko Volim te. Drugo je jutro Tonkica odlučno uzela vrećicu, novac i svoj crtež, i spustila se u pekarnicu. Mi se volimo iznenađivati, a naša ljubav doslovno nema granica! Došli su u grad bez ičega, ali bili su najsretniji na svijetu jer su imali jedno drugo. Kada smo stigli kod mlade iza mene je stajao jedan decko crne kose, visok oko 180, sa tamnim naocalama i u odjelu. Šutke me odvezao do doma i samo smo na brzinu kratko na rastanku dogovorili da sutra idemo u Lampaše na koncert Crvene jabuke.

Next

Ljubavne priče koje će vam rastopiti srce — Chill Out — Cosmopolitan.hr

ljubavne price za citanje

Zajedno smo i dalje, život nas ne mazi no ustrajemo i tu smo jedan za drugoga. Jako je fin i mislim da je voljan da pomogne. Neće čovek na Alpe, već samo na Kopaonik, sve što je u krugu od 200 kilometara dalje od rodnog grada, ne dolazi u obzir. Dođeš u Zagreb u 17. Ali kožnjak mu je dobar. Za uređenost nema problema, ali što mu je došlo da si je zalizao tu gustu smeđu kosu.

Next

Ljubavne priče koje će vam rastopiti srce — Chill Out — Cosmopolitan.hr

ljubavne price za citanje

Baš smo pravi tim nas dvije. Tko zna kako ta teta živi. Nakon 2 sata uspijeva nać prijevoz barem do nekog sela koji je predpredpredgrađe Županje, nakon još 2 sata uspijeva naći kolegu da dođe po njega iz Zagreba. Ne znam ni sama sta sam sve osecala dok sam cekala vreme za polazak. Uskoro su je zasula pisma od svih strana da nije stigla ni svima odgovoriti. Najsretniji su bili zbog mene, svoje unuke.

Next

Moja tajna

ljubavne price za citanje

On će nositi ružu, a ona novine. Njihov prvi susret je bio kao bajka. Rešila sam da odem čisto iz pristojnosti, a to je taman bio i način da se konačno upoznamo. Najprije je odlučila ne ulaziti u tu pekarnicu, dok ta teta radi. Drugo jutro on me nazvao i pitao me dali možemo otici na kavu da mi se iskupi za ono sinoc.

Next